Oddelek podaljšanega bivanja

Križanka:slovenska književnost

Pozdravljeni! Danes vas čaka literarno obarvana križanka. Ali veš, kako se imenuje kraj, v katerem se je rodil France Prešeren? Kaj pa ime slovenskega literarnega junaka, znanega kot pogumnega in iznajdljivega pastirja? V današnji križanki boš odgovarjal/a na...

več...

Čarobne pravljice

Dragi učenci, danes sem vam pripravila zanimivo miselno igro "poišči čarobne pravljice". V črkah se skrivajo imena 12 pravljic. Pa ste prepričani, da jih boste našli? Veliko uspeha pri iskanju.

več...

Lov za skritim zakladom

Pozdravljene učenke in učenci! Takšen deževen dan je vedno primeren za dober LOV ZA SKRITIM ZAKLADOM. Pirati! Poiščite svoje sladkarije in igrače. Naj se skrivanje začne!

več...

Človek, ne jezi se!

Pozdravljeni učenci. V prihodnjih dneh je napovedano deževno vreme. Ravno prav za družabne igro z družinskimi člani. V prilogi najdete navodilo za izdelavo enostavne namizne igre: ČLOVEK, NE JEZI SE! Želim vam veliko veselja pri izdelavi in igranju.

več...

Spomin slovenska kulturna dediščina

Pozdravljeni! Danes boste lahko igrali spomin. Za izdelavo boste potrebovali samo škarje, lepilo, trši papir in kartice in z igro boste lahko takoj začeli. V priponki (Datoteka: Spomin) vas čakajo tudi igralne karte, na katerih so podobe slovenske kulturne dediščine....

več...

Premetana zgodbica

Pozdravljene učenke in učenci.  Joj, kako jo je današnja zgodbica o Velikanu Velikonjcu zagodla učiteljici Biljani! Prepih jo je premetal sem ter tja. Preberi si to PREMETANO ZGODBICO in jo sestavi nazaj tako, da bo zvenela prav!

več...

Metanje kroglic

Pozdravljeni učenci! Z današnjo igro so se ukvarjali že vaše prababice in pradedki. Namesto papirja pa so uporabili kamenčke. Poskusite igro METANJE KROGLIC.

več...

HIŠNI LJUBLJENCI

Po štirih dneh druženja s sošolci, danes šola zopet poteka na daljavo. Spet bomo veliko doma, sami in za računalnikom. Še dobro, da imamo hišne ljubljence, ki nam krajšajo samotne dni. Katerega hišnega ljubljenca imaš ti? Danes bomo premlevali, kdo je boljši: mačke...

več...

Igra razvrščanja

Pozdravljeni! Danes vas čaka igra, pri kateri boste razvrščali predmete, živali, števila ... Ali bi znal/a razporediti barve od najsvetlejše do najtemnejše? Kaj pa živali po velikosti? Preizkusi se v igri, ki te čaka TUKAJ.

več...
Dostopnost