Pozdravljeni, osmošolci, danes ne bo nič nove snovi. Namesto tega vas vabim na video konferenco. Zakaj? Zato, da razčistimo stvari, ki jih ne razumete. Kako bo konferenca izgledala: potekala bo preko aplikacije ZOOM, zato si jo tisti, ki je še nimate, naložite, prosim. Vseeno je, ali imate računalnik ali telefon, konferenca lahko poteka preko obojega. Da boste prišli na konferenco, odtipkajte številko ID: 715 983 7140 . Če vas vpraša po geslu, vtipkate besedo korona.

Z 8. a razredom se vidimo ob 10.00 uri, z 8. b razredom pa ob 10.50 uri.

Kako bo potekala konferenca? Vsak naj si zapiše, česa ne razume ali kaj želi, da mu bolje razložim. Ne toleriram takih vprašanj: “Nič ne razumem o tlaku.” To pomeni samo to, da se nisi učil. Skozi učenje se porajajo vprašanja. In prosim, tudi: “Naloge 55 v DZ na strani 105 ne razumem.” Spet je to kr neki. Npr.: pri nalogi 55 sem izračunal to, pride mi toliko, potem pa ne vem, kako izračunam to pa to.” S tako razlago jaz vidim, da ste res delali. Ni treba, da sprašujete samo o tlaku, lahko tudi o silah. Je jasno?

Če ne boste imeli vprašanj, ampak se vam bo zdelo dovolj, da ste prišli na konferenco, bom zastavljala vprašanja jaz. Da vidimo, koliko znate za ocenjevanje. Torej, na videokonferenci bo nekakšno preverjanje znanja.

Tako, to bi bilo za danes, z moje strani, vse. Se vidimo ob 10.00 oz. ob 10.50. Do svidenja!

 

Dostopnost